Diensten

Havenbeveiliging (ISPS)

Door de invoering van de ISPS (International Ship Port Security) wetgeving zijn alle havenfaciliteiten verplicht om te voldoen aan deze wet. Eye4Security regelt de veiligheidssituatie aan boord van schepen en op plaatsen waar schip en kade samenkomen.

Meer lezen

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object.
Door ons professionele partnership op het gebied van beveiliging in te schakelen, bent u  verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen. We bieden maatbeveiliging voor uw eigendommen.

Meer lezen

Mobiele surveillance

Binnen uw veiligheidsoplossing is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Eye4Security zorgt met mobiele surveillance en aansturing vanuit het Securitas Operations Center (SOC) voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen. Met Eye4Security bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging in geval van een alarmmelding.

Meer lezen

Alarmopvolging

Eye4Security verzorgt de aansturing en coördinatie van onze alarmopvolgingspartners volgens een uniek alarmopvolgingsconcept. Wij reageren 24 uur per dag, 7 dagen per week op elk alarm. Deskundig en efficiënt!

Meer lezen

Collectieve surveillance

Het systeem van collectieve surveillance in een beperkt gebied is zeer succesvol. Ook voor bedrijven, particulieren en instellingen die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein, is dit systeem zeer aantrekkelijk! Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein goed in de gaten. 

Meer lezen

Receptiediensten

Een continue bezetting van de receptie is voor veel organisaties een behoorlijke opgave. Er moet altijd een vaste pool medewerkers zijn die over de vereiste flexibiliteit, vriendelijkheid en professionaliteit beschikken. Het uitbesteden van uw receptiediensten is de oplossing voor een veilige en professioneel bemenste receptie.

Meer lezen

Winkelsurveillance

Een winkelsurveillant is een beveiliger die werkzaam is binnen winkels, winkelcentrums en de directe omgeving daarvan. Onze professionele beveiligers zoeken samen met u naar een passende oplossing voor het zo goed mogelijk beveiligen van uw winkelpand.

Meer lezen

Trainingen

Beveiliging, facilitaire diensten en training. Zorgen dat de zaak veilig is, dat alles heel blijft en schoon. Niet uw core business, maar wel noodzakelijk. Wat zou het fijn zijn als dit gewoon is geregeld.

Meer lezen

Wilt u meer informatie?

direct contact
Beveiliging

Focus op de regio's Rotterdam, Den Haag en  Dordrecht
Werkterreinen: de haven, winkels, winkelcentra, bedrijventerreinen en op evenementen