Diensten

Winkelsurveillance:
Winkelsurveillanten, blijken steeds vaker nodig. Zij zorgen ervoor dat personeel en klanten zich veilig voelen. Eye4Security helpt u aan goed opgeleide en gecertificeerde mensen die hun vak verstaan. Zij helpen ongewenst gedrag voorkomen en weten hoe ze met bijvoorbeeld agressie moeten omgaan.

Wanneer u uw winkelsurveillance aan ons overlaat bent u verzekerd van een professional met de juiste uitstraling die past binnen uw bedrijf. Winkelsurveillanten van Eye4Security dragen altijd een bijbehorend uniform, dit heeft een preventieve werking en zij stralen daarmee autoriteit uit.

Objectbeveiliging: objectbeveiligers van Eye4Security bieden veiligheid door toezicht.
Goed getrainde en gecertificeerde medewerkers vervullen een sleutelrol in de handhaving en verbetering van interne beveiligingsprocedures. Objectbeveiligers van Eye4Security zijn getraind om te weten er zich in en om een bedrijfspand afspeelt en weten wat er moet gebeuren indien er zich een onveilige situatie voordoet. Zij kunnen snel schakelen: van gastheer tot controleur van in- en uitgaande personen en goederen. Beveiligers van Eye4Security zijn van alle markten thuis.

Mobiele surveillance
De mobiele surveillancedienst van Eye4Security is dag en nacht actief en staat garant voor professionele alarmopvolging. Onze mobiele surveillanten verzorgen
- Openings- en sluitrondes;
- Dag en nacht controlerondes;
- Collectieve beveiliging;
- Toegangsverlening buiten reguliere openingstijden;
- Begeleiding en controle van goederen bij aflevering buiten openingstijden;
- Begeleiding van personeel bij opening- en sluitrondes;
- Toezien op machines en apparatuur buiten openingstijden;
- Assistentie aan de bedrijfsbeveiligingsdienst in geval van calamiteiten;
- Visitaties van personeel en / of klanten.